Menü Bezárás

Beauty Box Állvonal rollerrel + Ajándék!

46.500 Ft

Szállítási idő: 1-5 munkanap

A Beauty Boxokban a kedvenc termékeim találhatók, amelyekkel egy teljes masszázst el lehet végezni: az arc egésze mellett a hajtöveket, a nyakizmokat és a dekoltázst is át lehet velük masszírozni.

A doboz tartalmaz egy Szív alakú gua sha követ, ami sokféle csúcsának köszönhetően változatosan alkalmazható; egy Hajhullás elleni masszázskefét; két Szilikonos köpölyözőt, melyek fokozzák a vérkeringést, a nyirokkeringést, a méreganyagok távozását. A Beauty Boxban helyet kaptak rollerek is. A T-alakú Roller serkenti a nyirokkeringést, javítja a vérkeringést, halványítja a ráncokat, és a vizesedés ellen is nagyon jól alkalmazható. A Szemroller leveszi a szemek alól a puffadtságot, megfelelő vérbőséget generál a szem körüli területen; az Állvonal rollert pedig kifejezetten az áll vonalára tervezték, rendszeres alkalmazásával az eredeti formára alakítható vissza az eltűnt kontúr.

A csomag tartalma: 

+ Ajándék: Bársony táska (2db), hogy mindig biztonságban legyenek a kellékek!

Részletesebb leírás és használati útmutató a termékek oldalán olvasható. A masszázseszközök külön is megvásárolhatók.

Itt tekintheti meg az ajándékdobozt!

Amit a rózsakvarcról tudni érdemes:

Nem véletlenül választottam a rózsakvarcot, ugyanis ennek a kőnek különleges gyógyhatást tulajdonítanak:  erősíti a szívet és a keringési rendszert, a testfolyadékokból eltávolítja a méreganyagokat.  A legnemesebb gyógyító kőként tartják számon, a szívcsakra legfontosabb köve. Az egyik legjobb energiát adó kő, a barátság, a szeretet és a szerelem köveként is nevezik.

Számos pozitív tulajdonsággal illetik: használják vérszegénység ellen, erősíti az ereket, a szívműködést, nyugtatja a kedélyállapotot. Mozgási és egyensúlyi zavaroknál a termékenység fokozására, a negatív rezgések és energiák ellen is alkalmazzák – akár ékszer formájában is.

Tipp: A köveket mindig hidegebbnek érezzük, mikor a bőrünkhöz érnek, így frissítő, élénkítő hatásuk rögtön tapasztalható. Ha ezt a hatást szeretnénk fokozni, érdemes a masszázseszközt 1-2 órára a hűtőszekrénybe tenni a használat előtt!