Menü Bezárás

Rózsakvarcos szív alakú gua sha kő

10.500 Ft

Szállítási idő: 1-3 nap

Gua sha kőből többféle forma létezik, de a szív formájú kő azért nagyon jó választás, mert az alakja miatt az arc egészét szépen át lehet vele masszírozni, a sokféle csúcsának köszönhetően változatosan alkalmazható.

Készleten

Cikkszám: 999 Kategória: Címkék: , ,

Gua sha kőből többféle forma létezik, de a szív formájú kő azért nagyon jó választás, mert az alakja miatt az arc egészét szépen át lehet vele masszírozni, a többféle oldalának köszönhetően változatosan alkalmazható. A rózsakvarcból készült gua sha eszközzel végzett arcmasszázs tökéletes a nyirokrendszer kivezetésére, emellett pedig a masszázskellék komoly lifting-hatással is bír. Nem csak az arcon, de a fejbőrön is alkalmazható: Teltebb arcon minden nap lehet használni, de vékonyabb arctípuson heti három nap javasolt az erős vízkivezető-hatása miatt.

Itt tekintheti meg az ajándékdobozt!

Használati útmutató: A pillangó alakú gua sha kő két csúcsa tökéletes a nyakizmok átmasszírozására, a toka eltüntetésére; és az arcon is alkalmazhatjuk: egyik felét ráfektetjük az arcra, és fülünk felé haladva, kifelé toljuk a lifting hatás érdekében. Kerek formájának köszönhetően át lehet vele dolgozni a szemöldök környékét. Hegyes csúcsával masszírozhatóak a hajtövek és a homlok, illetve könnyed mozdulatokkal kisöpörhetjük a ráncokat a mosolyráncok mentén.

 

 

 

 

 

 

 

Amit a rózsakvarcról tudni érdemes:

Nem véletlenül választottam a rózsakvarcot, ugyanis ennek a kőnek különleges gyógyhatást tulajdonítanak:  erősíti a szívet és a keringési rendszert, a testfolyadékokból eltávolítja a méreganyagokat.  A legnemesebb gyógyító kőként tartják számon, a szívcsakra legfontosabb köve. Az egyik legjobb energiát adó kő, a barátság, a szeretet és a szerelem köveként is nevezik.

Számos pozitív tulajdonsággal illetik: használják vérszegénység ellen, erősíti az ereket, a szívműködést, nyugtatja a kedélyállapotot. Mozgási és egyensúlyi zavaroknál a termékenység fokozására, a negatív rezgések és energiák ellen is alkalmazzák – akár ékszer formájában is.

Tipp: A köveket mindig hidegebbnek érezzük, mikor a bőrünkhöz érnek, így frissítő, élénkítő hatásuk rögtön tapasztalható. Ha ezt a hatást szeretnénk fokozni, érdemes a masszázseszközt 1-2 órára a hűtőszekrénybe tenni a használat előtt!